AKTIVITETER

Svenska Vykortsföreningen

Medlemsmöte på Heurlinutställningen på Grenna Museeum

Den 17 juli 2017, 13.00, träffas vi i receptionen på Grenna Museum.

Anmälan senast 14 juli till Thorbjörn Persson, thorbjorn@hotmail.com

Valbomässan

Lördagen den 30 september, 10-15, Äldreboendet Furugården, Grots väg 3, Valbo.

Arrangör: Svenska Vykortsföreningen.

Novemberträffen

Lördagen den 11 november, kl 13, Höganäsgatan 6B, Uppsala.

Svenska Vykortsföreningens sedvanliga novemberlunch med föredrag och vykortsbyten.

Vykortets dag 2018, Uppsala

Lördagen den 24 mars 2018, 10-16, Vaksalaskolans matsal.

Arrangör: Svenska Vykortsföreningen.

Vykortsmässa, kafé, utställning m.m.

"Gilla" Svenska Vykortsföreningen på Facebook

För att hitta nyheter och bulletiner om vykort, och för att också själv delta i samtalet, besök Upplands vykortsförenings facebooksida, www.facebook.com/Samlavykort! Du kan förstås också gå in på Facebook och söka efter Upplands vykortsförening. Vi har varit på Facebook sedan 2013 och publicerat många hundra inlägg och 1000-tals vykort och andra fotografier. Vår ambition är att hålla sidan levande genom att spegla aktuella vykortshändelser såväl som aktuella händelser i vykort. Några exempel är Traderas tio-i-topp-lista på de dyraste vykorten senaste två månader, Kungliga bröllop, Sveriges Nationaldag, Italiens dito , Mors dag, Recensionen av en roman om skulptrisen Esther Henning samt en vykortsillustration, 100-årsdagen av Lusitanias sänkning och mycket mera!

Postadress:

c/o Kullinger